Informatie

De bestelling kan telefonisch of via de website gedaan worden. Onze voorkeur gaat uit naar bestellen via het bestelformulier op de website. Heeft u binnen 24 uur linnengoed nodig? Dan graag even met ons bellen voor bevestiging.

U krijgt van ons via de E-mail een factuur met het totaalbedrag toegestuurd.

Lukt het u niet meer om voor de aankomstdatum het geld over te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om te betalen op de dag van aankomst. Dit dient dan wel in overleg te gebeuren.

Wij bezorgen onze pakketten op de dag van aankomst tussen 15:00 uur en 16:00 uur. U dient dan aanwezig te zijn in uw vakantieverblijf. Mocht u dan nog niet gearriveerd zijn, worden onze linnenpakketten indien mogelijk bij u binnen in het vakantieverblijf afgeleverd.

Wij rekenen geen bezorgkosten.

Op de dag van vertrek worden de linnenpakketten tussen 9:30 uur en 10:00 uur weer opgehaald. Wij verzoeken u het gehuurde linnengoed dan weer terug in de tas te doen.

1 x huren! Bij ons hoeft u maar één keer te huren ongeacht u verblijfsduur. Wilt u echter tijdens het verblijf wel opnieuw linnengoed huren dan kunt u ons altijd bellen!

Wilt u meer informatie weten over Linnenverhuur Terschelling neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Hieronder staan enkele dingen die onze klanten over ons zeggen:

KvK 69820228

BTW NL002322670B28

Mobiel: 0615021532 – Telefoon: 0562850299

Mail: bestellen@linnenverhuurterschelling.nl

2021 © Linnenverhuur Terschelling Hearlik Sliepe – Door Johan Cupido

nl_NLNL