Informatie

De bestelling kan telefonisch of via de website gedaan worden. Onze voorkeur gaat uit naar bestellen via de webshop op de website. Heeft u binnen 24 uur linnengoed nodig? Dan na online bestelling graag even met ons bellen voor bevestiging.

Heeft u bij ons de bestelling telefonisch gedaan dan krijgt u van ons via de email een factuur met een betaallink toegestuurd. Heeft u online besteld, dan krijgt u automatisch een email met een factuur als bijlage. Heeft u geen email ontvangen, controleer dan uw spam folder.

Lukt het u niet meer om voor de aankomstdatum het geld over te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om te betalen op de dag van aankomst. Dit dient dan wel in overleg te gebeuren.

Wij bezorgen onze pakketten op de dag van aankomst tussen 15:00 uur en 16:00 uur. U dient dan aanwezig te zijn in uw vakantieverblijf. Mocht u dan nog niet gearriveerd zijn, worden onze linnenpakketten indien mogelijk bij u binnen in het vakantieverblijf afgeleverd.

Boven een bestelling van 10 euro rekenen wij geen bezorgkosten.

Op de dag van vertrek worden de linnenpakketten tussen 9:30 uur en 10:00 uur weer opgehaald. Wij verzoeken u het gehuurde linnengoed dan weer terug in de tas te doen.

1 x huren! Bij ons hoeft u maar één keer te huren ongeacht u verblijfsduur. Wilt u echter tijdens het verblijf wel opnieuw linnengoed huren dan kunt u ons altijd bellen!

Wilt u meer informatie weten over Linnenverhuur Terschelling neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Hieronder staan enkele dingen die onze klanten over ons zeggen:

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
3 berichten.
Yvonne Van Beek heeft geschreven op 06/08/2022 om 20:54
Hele goede service en mooie kwaliteit handdoeken en beddengoed,een aanrader!!
Inez heeft geschreven op 04/10/2021 om 20:27
Wij hebben voor een weekendje Terschelling beddengoed, handdoeken en keukendoeken gehuurd. Alles keurig afgeleverd in de accomodatie. Zeer fijn beddengoed we hebben heerlijk geslapen. Perfect!
Wilma van Geelen-Brandts heeft geschreven op 28/06/2021 om 12:04
Wat een voortreffelijke service ... helemaal niets op aan te merken. Wij gaan er zeker vaker gebruik van maken. Dankjewel team HEARLIK SLIEPE... 🙂

KvK 82022887

BTW NL862308549B01

Mobiel: 0615021532 – Telefoon: 0562850299

Mail: bestellen@linnenverhuurterschelling.nl

2021 © Linnenverhuur Terschelling Hearlik Sliepe

nl_NLNL