Informatie

De bestelling kan telefonisch of via de website gedaan worden. Onze voorkeur gaat uit naar bestellen via het bestelformulier op de website. Heeft u binnen 24 uur linnengoed nodig? Dan graag even met ons bellen voor bevestiging.

U krijgt van ons via de E-mail een factuur met het totaalbedrag toegestuurd.

Lukt het u niet meer om voor de aankomstdatum het geld over te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om te betalen op de dag van aankomst. Dit dient dan wel in overleg te gebeuren.

Wij bezorgen onze pakketten op de dag van aankomst tussen 15:00 uur en 16:00 uur. U dient dan aanwezig te zijn in uw vakantieverblijf. Mocht u dan nog niet gearriveerd zijn, worden onze linnenpakketten indien mogelijk bij u binnen in het vakantieverblijf afgeleverd.

Wij rekenen geen bezorgkosten.

Op de dag van vertrek worden de linnenpakketten tussen 9:30 uur en 10:00 uur weer opgehaald. Wij verzoeken u het gehuurde linnengoed dan weer terug in de tas te doen.

1 x huren! Bij ons hoeft u maar één keer te huren ongeacht u verblijfsduur. Wilt u echter tijdens het verblijf wel opnieuw linnengoed huren dan kunt u ons altijd bellen!

Wilt u meer informatie weten over Linnenverhuur Terschelling neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Hieronder staan enkele dingen die onze klanten over ons zeggen:

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

KvK 69820228

BTW NL002322670B28

Mobiel: 0615021532 – Telefoon: 0562850299

Mail: bestellen@linnenverhuurterschelling.nl

2021 © Linnenverhuur Terschelling Hearlik Sliepe – Door Johan Cupido

nl_NLNL