Welkom bij linnenverhuur Terschelling Hearlik Sliepe

Bestel nu uw bed-, bad- en keukenlinnen

bij Hearlik Sliepe en wees verzekerd van

een zorgloze vakantie!

Wij zorgen voor het linnengoed, u voor een

onvergetelijke tijd op het eiland.

Geen bezorgkosten

Onze pakketten worden gratis bij het vakantieverblijf bezorgd. Bent u niet aanwezig, dan zetten wij het, mits zo afgesproken, voor u binnen.

Beste service

Wij bieden de beste service van heel Terschelling. Wij willen natuurlijk dat u een zorgeloze vakantie heeft. 

Uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van onze pakketten is uitstekend. Ons linnengoed is van 100% katoen. Op vakantie wilt u toch goed kunnen slapen en douchen!

Informatie

  • De bestelling kan telefonisch of via de website gedaan worden. Onze voorkeur gaat uit naar bestellen via het bestelformulier op de website. Heeft u binnen 24 uur linnengoed nodig? Dan graag even met ons bellen voor bevestiging.
  • U krijgt van ons via de E-mail een factuur met het totaalbedrag toegestuurd.
  • Lukt het u niet meer om voor de aankomstdatum het geld over te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om te betalen op de dag van aankomst. Dit dient dan wel in overleg te gebeuren.
  • Wij bezorgen onze pakketten op de dag van aankomst tussen 15:00 uur en 16:00 uur. U dient dan aanwezig te zijn in uw vakantieverblijf. Mocht u dan nog niet gearriveerd zijn, worden onze linnenpakketten indien mogelijk bij u binnen in het vakantieverblijf afgeleverd.
  • Wij rekenen geen bezorgkosten.
  • Op de dag van vertrek worden de linnenpakketten tussen 9:30 uur en 10:00 uur weer opgehaald. Wij verzoeken u het gehuurde linnengoed dan weer terug in de tas te doen.
  • 1 x huren! Bij ons hoeft u maar één keer te huren ongeacht u verblijfsduur. Wilt u echter tijdens het verblijf wel opnieuw linnengoed huren dan kunt u ons altijd bellen!
  • Wilt u meer informatie weten over Linnenverhuur Terschelling neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Klantbeoordelingen

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
3 berichten.
Yvonne Van Beek heeft geschreven op 06/08/2022 om 20:54
Hele goede service en mooie kwaliteit handdoeken en beddengoed,een aanrader!!
Inez heeft geschreven op 04/10/2021 om 20:27
Wij hebben voor een weekendje Terschelling beddengoed, handdoeken en keukendoeken gehuurd. Alles keurig afgeleverd in de accomodatie. Zeer fijn beddengoed we hebben heerlijk geslapen. Perfect!
Wilma van Geelen-Brandts heeft geschreven op 28/06/2021 om 12:04
Wat een voortreffelijke service ... helemaal niets op aan te merken. Wij gaan er zeker vaker gebruik van maken. Dankjewel team HEARLIK SLIEPE... 🙂
nl_NLNL